Welkom op de website van Ellen & Peter. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Ellen en Peter zijn namelijk al 214 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Ellen of Peter? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

Ellen
11-05-2018
Peter
Home
Ons verhaal
Over Ellen
Over Peter
Contact
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Gastenboek
Quiz
RSVP
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 8511
pagina's bekeken: 11756
www.onzebruiloftsite.nl
Ons verhaal

10 jaar geleden is het allemaal begonnen....

Op een zondag in september ging Peter met zijn kameraden naar de schuttersfeesten in Diepenheim. Hij had 's ochtends al gevoetbald en eigenlijk niet zoveel zin meer om nog te gaan feesten, maar hij werd overgehaald om toch even mee te gaan. 

Diezelfde dag kwam Ellen ook op de schuttersfeesten in Diepenheim. Ook zij zou in eerste instantie niet gaan, aangezien ze al een weekend weg was geweest naar de Efteling en de dag erna een belangrijk proefwerk had op school. 

Peter zat met zijn kameraden aan een lange biertafel in de feesttent en Ellen stond met Jolanda, Erwin en Gerret bij het schap. Op een gegeven moment is Ellen ook aan de grote biertafel gaan zitten en zat "opeens" naast Peter. Het werd een erg gezellig en zeer langdurig gesprek, maar..... aan het einde van de avond moest Ellen naar huis. Peter liet haar eerst zomaar gaan en bedacht zich opeens dat dit zijn kans was! Hij rende naar buiten en toen gebeurde het.... de vlam sloeg voor eens en altijd over.